Wie wint de Groene Innovatieprijs Veere 2018?

innovatieprijs
© Google Maps

Domburg –De 2e editie van de Groene Innovatieprijs Veere, een geldprijs voor innovatieve, groene ondernemers, is van start. Tot en met 10 oktober kan men een ondernemer uit de gemeente Veere nomineren via de website van de gemeente Veere.

Groene innovatieprijs

De Groene Innovatieprijs Veere, bestaande uit een geldprijs van € 10.000, wordt vanaf 2017 jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve, groene ondernemer in de gemeente Veere. De ondernemer heeft in het betreffende jaar een bijzondere, groene innovatie gerealiseerd of in gang gezet die bijdraagt aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Veere: een energie-neutrale gemeente Veere in 2050 en een volledig energie neutrale organisatie in 2030.

Nominaties

De eerste editie van de prijs in 2017 leverde 15 genomineerde Veerse bedrijven op en werd uiteindelijk gewonnen door Maatschap Treur, de biologische melkveehouderij uit Meliskerke. Momenteel zijn de eerste nominaties voor 2018 alweer binnen.

Landelijke duurzaamheidsdag

Tot en met 10 oktober, de landelijke Dag van de Duurzaamheid, kan men een ondernemer uit de gemeente Veere nomineren voor de prijs. Dit kan via de website van de gemeente Veere (www.veere.nl/GIVprijs2018). Een onafhankelijke jury beoordeelt vervolgens de nominaties en kiest de winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op dinsdagavond 11 december op het gemeentehuis te Domburg.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam