Griet Op de Beeck te gast in Bibliotheek De Mariënburg

Griet Op de Beeck
Griet Op de Beeck in Bibliotheek De Mariënburg_foto: Marcel Krijgsman

Nijmegen – De Vlaamse schrijver en columnist Griet Op de Beeck is op zondag 6 oktober van 20.00 tot 22.00 uur te gast in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen. Ze doet die avond haar verhaal over haar nieuwste roman ‘Let op mijn woorden’. Ook zal ze haar boeken signeren die dan te koop zijn.

Op 16 september verscheen het tweede deel van de trilogie van Op de Beeck, getiteld Let op mijn woorden. Het boek gaat over Lise, die worstelt met het leven. Een boek over hoe de start van ons bestaan onontkoombaar het vervolg bepaalt. Over de angst om te dromen en een diep verlangen naar beter. Journalist Eva Jinek noemde het boek onlangs tijdens een interview met Op de Beeck ‘beklemmend, pijnlijk en ongemakkelijk.”  

Kaartverkoop

Benieuwd naar het verhaal van Griet Op de Beeck? Bibliotheekleden en studenten kunnen een kaartje kopen voor €10,-. Overige bezoekers betalen €12,50. Koop vooraf je kaartje via www.obgz.nl/agenda of in de bibliotheek zelf.

Griet op de Beeck

Griet Op de Beeck (1973) schreef onder andere de bestsellers Vele hemels boven de zevende en Kom hier dat ik u kus. Haar werk is vertaald in negen talen. Haar eerste roman Vele hemels boven de zevende is in 2017 verfilmd en ook van haar tweede en derde boek zijn de filmrechten verkocht. Let op mijn woorden is haar vijfde roman.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam