Wageningse huldiging Vierdaagse wandelaars

wandelaars

Wageningen – Pijnlijke voeten of niet, na vier vermoeiende wandeldagen wisten de Wageningse wandelaars de weg naar het stadhuis nog wel te vinden. Burgemeester Geert van Rumund huldigde ook dit jaar weer de Wageningse deelnemers aan de Vierdaagse van zowel Nijmegen als Apeldoorn. Een toespraak door de burgemeester, een boeket bloemen en het poseren voor de traditionele groepsfoto waren onderdeel van de gezellige bijeenkomst vrijdagavond 20 juli. De wandelaars die voor het eerst deelnamen ontvingen ook nog de gemeentepenning. De huldiging na afloop van de Nijmeegse vierdaagse is een jarenlange traditie die zeer wordt gewaardeerd door deze sportieve Wageningers.

 

Wageningen tent

Op dinsdag 16 juli stond Wageningen voor de 10e keer met de “Wageningen tent” in het centrum van Elst (gemeente Overbetuwe). Burgemeester Van Rumund was daar aanwezig om de Wageningse deelnemers aan te moedigen.

In de afgelopen jaren heeft de aanwezigheid van gemeente Wageningen bekendheid gekregen en vele wandelaars wisten de weg naar ‘de Wageningen tent’ te vinden. De wandelaars konden in de tent terecht voor een rustmoment, een kopje koffie, een broodje en gekoelde drankjes.

Deelnemers

Aan de 102de  editie van de Nijmeegse Vierdaagse deden wederom tientallen Wageningse deelnemers mee. Ook de Vierdaagse van Apeldoorn kan ieder jaar op de nodige enthousiaste deelnemers rekenen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam