Amber Alert voor vermiste Abdullah Mazmahor (15)

Amber
Foto van de vermiste abdullah-mazmahor @POLITIE.NL

Schiedam – De politie stuurt zondagmiddag een Amber Alert uit vanwege de vermissing van de 15-jarige Abdullah Mazmahor uit Schiedam. De jongen is vrijdagavond 1 december rond 23.00 uur vertrokken vanaf de Obrechtstraat in Schiedam. Abdullah is doof en autistisch en heeft zijn hartmedicatie nodig. Hij droeg bij vertrek slechts een crèmekleurig overhemd. Familie en politie maken zich ernstige zorgen, ook omdat hij zonder jas de vrieskou in is vertrokken.

Sinds vrijdagavond heeft de politie zoekacties verricht om Abdullah te vinden. Er is gezocht op verschillende mogelijke verblijfplaatsen, zoals een aantal kelderboxen, tuinhuisjes en parken waar hij zich mogelijk verstopt had. Via (social)media en Burgernet is aandacht gevraagd voor zijn vermissing. Helaas nog zonder resultaat.

Amber Alert

Zondagmiddag heeft de politie een Amber Alert verstuurd. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf. De zorgen over het welzijn van Abdullah zijn echter zeer groot. Om nog meer mensen te bereiken dan we al bereikt hadden, hoopt de politie dat we hem zo spoedig mogelijk naar huis kunnen brengen.

Signalement

Abdullah heeft donker haar. Hij droeg een crème kleurig overhemd met blauwe ruitjes. Hij loopt op zwarte sportschoenen.

Bel als u hem ziet!

 

De politie is hard op zoek naar Abdullah en vraagt uw hulp. Heeft u iets gezien of gehoord over de 15-jarige jongen? Bel dan met 0900-8844. Ziet u hem ergens lopen, bel dan meteen 112.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam