Bootcamp voor Roparun

Lekkerkerk – Zaterdag werd er keihard gesport op sportpark Weydehoeck te Lekkerkerk. Jasper van der Graaf en Rob de Gelder organiseerden een bootcampspektakel waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Roparun.

Jasper van der Graaf is één van de leden van Roparunteam Run2Help. Hij is zeer waarschijnlijk met zijn 15 jaar de jongste deelnemer aan de Roparun.

Jasper van der Graaf en Rob de Gelder
Foto: J. Rietveld © Regio Online

Jasper wilden zijn hobby graag inzetten voor een goed doel, “Daarom bood ik me via de vraag- en aanbodsite van Stichting Roparun aan om mee te lopen in een team.”
Bij YTeam Run2Help was iemand uitgevallen en ze wilde Jasper graag in hun team.
Sinds dien traint hij met de groep mee. Jasper voelt zich super fit en heeft er alle vertrouwen in dat hij het van 3 tot en met 5 juni gaat redden.
Jasper ontmoette in zijn zoektocht naar een manier om een sportief evenement op te zetten in Lekkerkerk Fitclub24 Lekkerkerk-bootcamp- trainer/organisator Rob de Gelder.
Rob wilde graag met Jasper samenwerken. Sportpark Weydehoeck is een accommodatie die belangeloos beschikbaar werd gesteld door stichting SVN voor het evenement.
Deelnemers betaalde €10,- wat ten goede komt aan Stichting Roparun.
Er werd 2 uur lang keihard gesport, met tussendoor een korte pauze. Vanwege de warmte werden meerdere drinkpauzes ingelast. Zelfs de allerkleinste deden fanatiek mee. De deelnemers hadden van begin tot eind plezier, ook al werden de oefeningen steeds zwaarder. Maar ze deden het immers voor de kankerpatiënten, dat stimuleerde zeker.

Run2help doet mee aan de Roparun. Zij lopen van 3 t/m 5 Juni van Parijs naar Rotterdam en hopen daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Roparun.
De Roparun is een estafetteloop evenement dat jaarlijks terug komt en bedoelt is om geld in te zamelen voor zorg en ondersteuning van mensen met kanker.

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam