De Polderband in Streefkerk bij Café Eeterij ‘t Centrum

De Polderband

Streefkerk – De Krimpense rockband De Polderband treedt zaterdagavond 26 oktober a.s. op in Streefkerk. Vanaf 21:30 uur gaat de band los in Café Eeterij ’t Centrum aan de Dorpsstraat 23. Het is de eerste keer dat de zesmansformatie in Streefkerk optreedt. Onlangs nog was de band de slotact van het Krimpen Festival.

De Polderband speelt blues, pop en rock uit de jaren ’60, ’70 en ’80, grotendeels covers van bekende bands zoal als The Doobie Brothers, The Eagles en Santana, maar ook eigen werk. In de band spelen bekende muzikanten uit de Krimpenerwaard, zoals bandleider en sologitarist Frans Blind, slaggitarist René de Beuk, bassist Boetje Sengkerij en drummer Hans Siefert.

De Polderband wordt gecompleteerd door Pieter Harcksen op gitaarsynthesizer en zangeres Christine Punselie, bekend van o.a. The Frog en The Swinging Soul Machine. Zij zingt een aantal mooie blues- en countryrocknummers. Het geluid van De Polderband is breed, dynamisch, orkestraal en indringend. Er wordt meerstemmig gezongen en alle leden hebben een lange staat van dienst in de pop- en rockmuziek. Het optreden omvat twee sets. De entree is gratis.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam