Nieuw in Korendijk, “The Challenge of Korendijk”

Korendijk – Jong Korendijk in gemeente Korendijk heeft een nieuw en uitdagend jongerenproject ontwikkeld, genaamd: “The Challenge of Korendijk”. Jong Korendijk en gemeente Korendijk dagen de jongeren uit om deel te nemen aan deze Korendijkse ontdekkingstocht!

In de voorjaarsvakantie op 2 & 3 mei wordt “The Challenge of Korendijk” gehouden. Dit is een twee dagen durend evenement vol uitdagingen, opdrachten en spectaculaire activiteiten op verschillende locaties. Sportiviteit, behendigheid, teamwork en kennis zijn belangrijke factoren.

Jongeren van 12 t/m 18 jaar kunnen zich met een team inschrijven. De teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 jongeren (inclusief de Team Captain). Een mix van de welbekende programma’s ‘Expeditie Robinson’, ‘Wie is de Mol’ en het succesvolle ‘Expeditie Korendijk’ zijn inspiratiebronnen binnen dit project.

Inschrijven en aanmelden kan per team of individueel. Uit de individuele inschrijvingen stelt de organisatie zelf teams samen. De deelname is gratis en er zijn geweldige prijzen te winnen. Niet alleen voor jullie zelf. Er is ook een mooie prijs van € 200,00 beschikbaar gesteld voor een goed doel, dat jullie zelf kunnen kiezen. Bijvoorbeeld: een vereniging, kerk, school of een officieel doel zoals het WNF etc. Gaan jullie de strijd aan om er met deze extra prijs vandoor te gaan?

Eerste prijs:   gratis kaartjes voor de Efteling
Tweede prijs: paintballen/laser gamen
Derde prijs:    twee uur bowlen

Alle deelnemers ontvangen een herinneringsmedaille. We sluiten af met een leuke BBQ voor alle deelnemers, betrokken vrijwilligers en organisaties.

LET OP! De volgorde van inschrijven bepaald ook je startpositie.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en toe aan een ACTIE?? App je vrienden/vriendinnen en schrijf snel in want VOL = VOL. Inschrijven kan via de speciale facebookpagina: www.facebook.com/thechallengeofkorendijk of via www.beleefkorendijk.nl of stuur een mail naar: challenge@vrwelzijn.nl.

Ben je ouder dan 18 en ook enthousiast geworden om mee te doen? Dan is een functie als vrijwilliger binnen dit project wat voor jou! Broers, zussen, vaders, moeders, ooms, tantes, buren of kennissen. We zoeken flink wat hulp! Aanmelden als vrijwilliger kan op dezelfde manier als bovenstaand! Meld je aan!!

Nathalie Nuij en Danny Dijkhuizen  Jong Korendijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

ARTIS lanceert museum over de mens

ARTIS opent eind volgend jaar de deuren van een nieuw museum: het ARTIS-Groote Museum. Het Groote Museum gaat over de mens. Het geeft inzicht...

Leefbaar Krimpen wil verruiming winkelopening op zon- en feestdagen

Krimpen aan den IJssel - Leefbaar Krimpen gaat zich sterk maken voor de verruiming van de openingstijden van de winkel op...

Stuk Romeins aquaduct gevonden in Nijmegen

Nijmegen - In Nijmegen is een deel van het Romeinse aquaduct gevonden dat tussen Berg en Dal en Nijmegen liep. Aan...

Aanrijtijden ambulances naar Krimpen zorg voor D66 en SGP

Krimpen aan den IJssel - De ondermaatse aanrijtijden van ambulances naar Krimpen aan den IJssel waren voor D66 en SGP opnieuw...

Meer ruimte terrassen Breda vanaf 1 juni

Breda - Bredanaars en horecaondernemers staan te popelen: vanaf maandag 1 juni om 12.00 uur mogen de bestaande terrassen en horecazaken...