Politie zoekt schutters Essenburgsingel

Agenten, Essenburgsingel
@politie.nl

Rotterdam – Een melder hoorde vrijdagmiddag een knal op de Essenburgsingel. Er bleek iemand te zijn geraakt door een kogel. Twee daders gingen er op een scooter van door. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Ook camerabeelden zijn van harte welkom.

Het was die middag iets voor half 3 toen er twee jongens op een blauwe scooter op de Essenburgsingel reden. Opeens schoot een van de twee op het slachtoffer. Hij werd geraakt in zijn been. Omstanders schoten te hulp en belden de ambulance. Met spoed is de 32-jarige man uit Capelle aan den IJssel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de twee daders. Ze zijn er vandoor gegaan richting de Aelbrechtskade in Rotterdam. Beiden droegen zwarte kleding, de bestuurder had een zwarte helm op en de bijrijder een witte. Een van de daders had zwarte handschoenen aan met een gele streep erop.

Getuigen?
Heeft u vrijdagmiddag iets gezien of heeft u andere informatie over de daders wat ons kan helpen? Of heeft u misschien camerabeelden die kunnen helpen bij het oplossen van het schietincident? Alle informatie is welkom via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, via 0800-7000.

@politie.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam