Stichting MFC7huizen presenteert plannen MFC

0
16
De Stichting MFC7huizen presenteerde dinsdagmiddag 1 mei 2018 aan de gemeente Leek het plan voor een nieuw te bouwen multifunctioneel gebouw in Zevenhuizen. Al heel lang leeft er in het dorp de wens om
e overhandiging van de plannen door voorzitter Richard Kobes van MFC7huizen aan burgemeester B.C. Hoekstra en wethouder H.J. Morssink.

Zevenhuizen – De Stichting MFC7huizen presenteerde dinsdagmiddag 1 mei 2018 aan de gemeente Leek het plan voor een nieuw te bouwen multifunctioneel gebouw in Zevenhuizen. Al heel lang leeft er in het dorp de wens om een maatschappelijk gebouw te realiseren.

De behoefte aan een dergelijk MFC wordt ingegeven door het feit dat er binnen afzienbare tijd verschillende (kerkelijke) gebouwen worden afgestoten of gesloopt, waardoor er weinig accommodaties overblijven voor vergaderingen en (verenigings)activiteiten. Ook sportaccommodaties zijn aan vervanging toe.

Vanuit het dorp Zevenhuizen is het initiatief gekomen om een multifunctioneel gebouw te realiseren. De gemeente ondersteunt het burgerinitiatief en begeleidt het traject, dat zich nu in de ontwerpfase gaat begeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here