Wethouder Thijs van Es opent fototentoonstelling Click happens

click happens
foto Peter van de Ven

Sittard – Wethouder Thijs van Es (cultuur) opent op vrijdag 11 januari om 20.00 uur in het gemeentehuis van Beek de fototentoonstelling Click Happens van de Sittardse Fotoclub Grensland. De expositie duurt tot en met 8 februari en is tijdens de openingstijden van het gemeentehuis gratis te bezoeken.

Fotoclub Grensland is een nieuwe, moderne fotoclub die in 2015 is opgericht door vijf fotografen met verschillende achtergronden en qua niveau variërend van amateur tot professioneel. De leden besteden veel aandacht aan het bespreken van foto’s om kwaliteit en creativiteit binnen de club te verbeteren.

click happens
foto Annemie Lauvenberg

Fotoclub Grensland presenteert met trots foto’s die in de afgelopen vier jaar door de leden zijn gemaakt. De beelden geven een inkijk in de beleving, de emotie en de kijk op het leven van de fotograaf. Thema’s variëren van mens en natuur tot abstracte vormen. 

Click happens toont werk van: Robert Appeldoorn, Mart Cremers, Alain Dacier, Petra Godschalk, Marlies Kierkels, Tineke Laurens, Annemie Lauvenberg, Patricia Rennenberg, Marjo Smeets, Ine Tops, Peter van der Ven en Will Wouters.

De opening op 11 januari om 20.00 uur is voor iedereen vrij toegankelijk. De openingstijden van de expositie zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30  uur en op woensdag van 14.00  tot 19.00 uur.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam