Vechtpartij op Bergweg in Rotterdam

Bergweg
Ingezonden: Jeffrey Hoepel - © Regio Online

Rotterdam- Op 1ste kerstdag rond 22:00 heeft er op de Bergweg in Rotterdam een vechtpartij plaatsgevonden. Omwonenden werden gestoord doordat er iemand tegen de deuren klopte. Even later ging het mis. Twee personen gingen daar met elkaar op de vuist.

Waar gebeurde de vechtpartij op de Bergweg

Op de hoek van de Bergweg is een winkel gevestigd. Hier ging een van de twee personen naar binnen om zich te beschermen voor de andere persoon. Daar werd door omstanders de deur van de winkel geblokkeerd. De andere persoon probeerde meerdere malen binnen te komen, maar dit lukte niet. De persoon die probeerde binnen te komen trapte de ruit van de winkel in. Nadat dit ook niet werkte is hij weggelopen.

Buurbewoners bellen 112

Inmiddels waren omwonenden al in contact met de meldkamer van de politie Rotterdam. De meldkamer stuurde direct meerdere eenheden naar de Bergweg toe. De eerste politiewagen was al na enkele minuten ter plaatse. De politie hoorde meerdere getuigen en kwamen zo te weten dat er een verdachte was weggelopen. De politie besloot tot een zoektocht in de buurt.

Zoektocht met resultaat

Al snel werd de verdachte gespot in een voertuig, waarna hij direct werd aangehouden. Bij de winkel is de andere verdachte ook aangesproken. Of deze ook werd aangehouden is onbekend. Ook was er een ambulance opgeroepen, omdat één van de omstanders glasscherven in zijn lichaam had gekregen nadat de ruit door de eerste verdachte kapot was getrapt. Het is niet bekend of het slachtoffer voor verdere behandeling naar het ziekenhuis moest.

De politie doet onderzoek en spreekt getuigen

Bergweg
Ingezonden: Jeffrey Hoepel – © Regio Online
Ingezonden: Jeffrey Hoepel – © Regio Online

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam