Wegafsluitingen Kleine Bagijnestraat Hulst

Kleine Bagijnestraat
Momentmal / Pixabay

Hulst – In mei vinden er in de gemeente Hulst een aantal wegafsluitingen plaats in de Lange Nieuwstraat en de Kleine Bagijnestraat, waarmee rekeningen gehouden dient te worden. Doordat wegen of gedeelten daarvan zijn afgesloten, zullen er omleidingen zijn.

Lange Nieuwstraat: 4 mei 2018

Op vrijdag 4 mei 2018 is de Lange Nieuwestraat te Hulst afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het betreft het gedeelte van de straat gelegen tussen de Grote Bagijnestraat en het Cornelis de Vosplein. De afsluiting vindt plaats vanaf 06.30 uur tot maximaal 17.30 uur.
Een en ander heeft te maken met werkzaamheden bij een bouwproject aan de Lange Nieuwstraat 12-14-16. Het verkeer wordt die dag omgeleid.

Kleine Bagijnestraat: 14 t/m 18 mei

In de periode van maandag 14 mei tot en met vrijdag 18 mei 2018 is de Kleine Bagijnestraat te Hulst afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het betreft het gedeelte van de straat gelegen tussen de Houtmarkt en de Tuinstraat. De wegafsluiting is noodzakelijk omdat er in de week van 14 mei tot en met 18 mei aan de gevel van de Kleine Bagijnestraat nummer 9 wordt gewerkt. Het verkeer wordt deze week omgeleid.

De wegafsluitingen zijn van relatief korte duur en de gemeente hoopt hiermee de overlast voor omwonenden en overig verkeer minimaal te houden.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam