College bedankt oud-bestuursleden De Pluk

De Pluk
Op de foto v.l.n.r.: Govert van Bezooijen, Ed Goossens, Jacoline Hartman, Monique Potters, Wim van den Haak, Vic Asselberghs, Ton van Maanen, Harry Keereweer, Frans Burgers, Ferd de Waal, Rutger van Stappershoef en Karen Coesmans.

Geldermalsen – De Pluk in Geldermalsen heeft een nieuw bestuur. Vorige week heeft het college van burgemeester en wethouders de oud-bestuurders in het zonnetje gezet. Zij hebben De Pluk laten groeien tot wat het nu is; een unieke ontmoetingsplek voor zorg, welzijn en cultuur in de gemeente West Betuwe.

De oud-bestuurders waren actief sinds de oprichting. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van De Pluk. Het waren roerige jaren, die vroegen om veel bestuurskracht. Het college heeft daar grote bewondering voor. Namens de samenleving van West Betuwe hebben zij de oud-bestuurders hartelijk bedankt voor hun inzet.

Het nieuwe bestuur gaat aan de slag met de verdere groei. De Pluk biedt een breed scala aan mogelijkheden. In het multifunctionele gebouw hebben verschillende organisaties hun eigen ruimte. Daarnaast heeft het gebouw een aantal moderne zalen voorzien van alle vergaderfaciliteiten. Deze zijn geschikt voor verenigingen, instellingen, bedrijven en particulieren.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam