Zaltbommel eert postuum Loek van Gameren met sportpenning

sportpenning
Mevrouw van Gameren en burgemeester Rehwinkel

Zaltbommel – Woensdag 3 oktober nam mevrouw Van Gameren postuum een sportpenning in ontvangst voor haar echtgenoot, de heer Loek van Gameren. De heer Van Gameren zou de sportpenning in ontvangst nemen bij de feestelijke jubileumbijeenkomst ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van N.I.V.O.-Sparta. Helaas is de heer Van Gameren 8 september overleden. Mevrouw van Gameren ontving de sportpenning uit handen van burgemeester Rehwinkel.

Sportpenning voor sportvrijwilliger

De heer Loek van Gameren was in alle opzichten een voorbeeld voor de vrijwilliger in algemene zin en in het bijzonder voor N.I.V.O.-Sparta. Hij was algemeen bestuurslid, penningmeester, secretaris, voorzitter, lid van diverse commissies, medewerker bij de vele verbouwingen en hulp in het onderhouden van het oude en nieuwe complex. Ook na zijn terugtreden als voorzitter, bleef de heer Van Gameren maker van de clubkrant en lid van diverse commissies. De heer Van Gameren was altijd beschikbaar als vraagbaak en als er hulp nodig was.

Koninklijke onderscheiding

Mede dankzij de vele langdurig verrichte werkzaamheden heeft de heer Van Gameren een heel belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de voetbalclub N.I.V.O.-Sparta. Hij was een voorbeeld voor alle leden en vrijwilligers. In 2003 heeft de heer Van Gameren vanwege zijn vrijwilligerswerkzaamheden voor N.I.V.O.-Sparta een Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau ontvangen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam