Doe mee aan de straatnamenwedstrijd voor de randweg Baarle

straatnamenwedstrijd

Baarle-Nassau – Wie verzint een passende naam voor de noordelijke tak (N639) en voor de zuidoostelijke tak (N260) van de randweg Baarle? De gemeente Baarle-Hertog, de gemeente Baarle-Nassau en de provincie Noord-Brabant houden een prijsvraag. Inwoners van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog nodigen we uit om deel te nemen aan de straatnamenwedstrijd. De winnaars ontvangen eeuwige roem én een Enclavecadeaubon van € 50,-.

Twee straatnamen

De noordelijke tak (N639) van de randweg is het deel tussen de rotonde Bredaseweg en de rotonde Alphenseweg. Dit deel van de randweg ligt volledig op Nederlands grondgebied en gaat later dit jaar open. De zuidoostelijke tak (N260) is het deel tussen de Alphenseweg en de Turnhoutseweg en ligt op Nederlands en Belgisch grondgebied. De voorbereidingen voor de aanleg van dit deel zijn in volle gang.

Uitdaging

Gedeputeerde Christophe van der Maat (Noord-Brabant), burgemeester Leo van Tilburg (Baarle-Hertog) en wethouder Hans van Tilborg (Baarle-Nassau) vinden het een mooie uitdaging voor de inwoners om passende namen aan te dragen voor de twee takken van de randweg.

Meedoen

U kunt uw inzending tot zondag 9 september 2018, met een korte uitleg waarom u voor de naam kies, mailen naar communicatie@abg.nl of gemeente@baarle-hertog.be. Op papier indienen kan ook. U bezorgt uw inzending dan op één van beide gemeentehuizen. Winnaars ontvangen schriftelijk bericht.

Vaststellen straatnaam

Heemkundekring Amalia van Solms bekijkt na 9 september alle inzendingen en geeft de beide gemeentebesturen advies over de voorgestelde namen. Het is aan de beide gemeentebesturen om de straatnamen vast te stellen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam