Els Boer ontvangt gemeentelijke onderscheiding ‘het Compliment’

Els
burgemeester en mevrouw Els Boer-Soekarshi

IJsselstein – Vanochtend, donderdag 28 februari, verraste burgmeester Patrick van Domburg mevrouw Els Boer-Soekarshi met de gemeentelijke onderscheiding ‘Het Compliment’. Mensen beschrijven mevrouw Els Boer als een fantastische vrouw met een groot hart. Voor iedereen heeft zij aandacht, tijd en ruimte om te helpen waar ze kan. IJsselstein, een stad waar we voor elkaar zorgen. Mevrouw Els Boer is hier zo’n prachtig voorbeeld van, dat zij het verdiende om in het zonnetje te worden gezet.

Mevrouw Els Boer bezoekt mensen die ziek of slecht ter been zijn thuis, in ziekenhuis of verpleeghuis; Zij doet boodschappen voor zieke mensen; kookt voor hen of nodigt eenzame mensen uit bij haar thuis om samen te eten. Zij rijdt mensen naar dokter/ziekenhuis en/of van en naar de kerk. Bij de Ontmoetingskerk is zij een graag geziene vrijwilliger: Zij helpt bij de kerkbalans en is gastvrouwe bij het koffieschenken na de zondagsdienst en/of trouw- of rouwdiensten en zij helpt/kookt/bakt bij alle bijeenkomsten waarbij de catering een rol speelt.
Bij GroenLinks afdeling IJsselstein is mevrouw Boer ook behulpzaam. Zo is zij rond verkiezingen altijd actief, onder andere met het verspreiden van flyers.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam