Felicitaties voor diamanten huwelijkspaar in Montfoort

diamanten
60 jarig huwelijk Paauw 24 april 2018 - Foto: © gemeente Montfoort
Montfoort – Dinsdag 24 april bezocht burgemeester Van Hartskamp de heer en mevrouw Paauw-Lekkerker om hen te feliciteren met hun 60-jarig, diamanten huwelijk. De heer en mevrouw Paauw wonen al 60 jaar op de Waardsedijk. Mevrouw is daar zelfs geboren en getogen.

Genieten van omgeving

Zij genieten dagelijks van het prachtige uitzicht en de mooie omgeving van de Waardsedijk. Vier kinderen, vijftien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen maakten hun geluk compleet. De kleinkinderen komen graag bij opa en oma langs voor een gezellig praatje en om te genieten van de heerlijke kookkunsten van oma. Dat laatste doet de heer Paauw ook iedere dag!

Actieve vrijwilligers

Het echtpaar is altijd zeer actief geweest in het vrijwilligerswerk op velerlei gebied. Dit varieerde van kerkvoogd, handwerkclub, raadslid, tot lid van de vrijwillige brandweer.
Mevrouw zorgde met veel plezier en liefde voor de kinderen, terwijl meneer hard aan het werk was op en rond de boerderij. Tot op de dag van vandaag ondersteunt hij zijn zoon die de boerderij heeft overgenomen.

Rummikub

Ze spelen iedere avond vier potjes Rummikub, dat houdt de geest jong en zorgt voor gezelligheid. Vooral dat laatste is de heer en mevrouw Paauw wel toevertrouwd.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam