Glasvezel buitenaf gaat glasvezel aanleggen in Groene Hart Midden

glasvezel
chaitawat / Pixabay

Regio Woerden – Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied Groene Hart Midden. Er komt glasvezel! Glasvezel buitenaf geeft namelijk de inwoners van Groene Hart Midden al voor het einde van de campagne zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk.

Piet Grootenboer licht toe: “Groene Hart Midden is een gebied waar veel enthousiasme en inzet is om 50% deelname te halen. Er zijn veel ambassadeurs die zich het vuur uit de sloffen lopen. En dat is natuurlijk fantastisch. We zien op basis van onze ervaring, inmiddels 30 glasvezelcampagnes succesvol afgerond, dat er voldoende potentie in het gebied is om nu al te kunnen zeggen dat er glasvezel komt.”

Aanmelden voor 9 juli zonder extra kosten


Inwoners die glasvezelkabel willen, moeten zich voor 9 juli inschrijven. Iedereen die zich voor deze datum inschrijft krijgt een glasvezelaansluiting thuis. Melden inwoners zich na 9 juli 2018, dan kost het minimaal € 995,00 extra. Reden genoeg om nu te kiezen!

Iedereen krijgt een brief


De inwoners van Groene Hart Midden ontvangen aankomende week een brief met meer informatie. Inwoners die zich hebben aangemeld bij de andere glasvezelaanbieder (Glasdraad) kunnen nog voor 9 juli overstappen naar Glasvezel buitenaf. Zij hebben dan de zekerheid op een glasvezelaansluiting zonder de extra kosten van € 995,00.

Oudewater


De inwoners van Oudewater hebben al de zekerheid dat er glasvezelaansluiting wordt aangelegd. Dit betekent dat Glasvezel buitenaf hier geen glasvezel gaat aanleggen. Ook zij worden aankomende week per brief geïnformeerd.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam