Informatiebijeenkomst over Sociaal Domein Scherpenzeel

Informatiebijeenkomst over Sociaal Domein

Scherpenzeel- De inwoners wisten de weg te vinden naar de Informatiebijeenkomst over Sociaal Domein van de gemeente Scherpenzeel.  Deze vond plaats in de Breehoek afgelopen zaterdagochtend op 23 juni. 

Wethouder Henk Vreeswijk sprak bij zijn welkomstwoord de wens uit: “om met elkaar de verbinding te zoeken vanuit het nieuwe coalitieprogramma”. Ook onderstreepte hij nog eens het belang van samenwerken. Die oproep viel in goede aarde bij de 15 organisaties van (zorg)aanbieders en inwoners. De deelnemers wilden graag kennis met elkaar maken en wisselden informatie uit.

Met belangstelling werd gebruik gemaakt van de jubel-, klaag- en inspiratiemuur. Hier konden bezoekers hun mening geven over het nieuwe beleidsplan Sociaal Domein in wording. Met onderwerpen zoals Wmo, jeugdhulp, participatie en gezondheid.  Aan de ronde tafels gingen de gesprekken verder over de hulpverlening in Scherpenzeel en mogelijke verbeteringen.

Ook de kinderen vermaakten zich opperbest. Voor hen waren er leuke activiteiten. De pianist van Kwintes verhoogde de gezellige sfeer met zijn spel in de zaal.

Vervolg

De gemeente brengt een nieuwsbrief uit over het Sociaal Domein in aanloop naar het nieuwe beleidsplan Sociaal Domein.

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam