Lancering eigen website voor het Eiland van Schalkwijk

nieuwe website
Website en logo voor het Eiland van Schalkwijk. Foto: ©Gemeente Houten

Houten – Op woensdag 16 mei is op feestelijke wijze de nieuwe website en het logo van het Eiland van Schalkwijk gelanceerd. In Eethuis ‘Ster in de Kersentuin’ werd, in aanwezigheid van wethouder Herman Geerdes en verschillende ondernemers van het Eiland van Schalkwijk, ook nog een nieuwe fietsroutefolder gepresenteerd.

Afgelopen jaren is op het Eiland van Schalkwijk (gemeente Houten) veel werk verzet om recreatieve voorzieningen en activiteiten uit te breiden en te versterken. Inmiddels heeft het eiland aantrekkelijke horeca, mooie wandel- en fietspaden, een complete kanoroute, de Honswijkerplas, bijzondere overnachtingsmogelijkheden en toegankelijke forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Stichting ter promotie van het Eiland van Schalkwijk

Recreatie-ondernemers in het gebied hebben in het afgelopen jaar de ‘Stichting ter Promotie van het Eiland van Schalkwijk’ opgericht. Zij zien samen kansen om de promotie te versterken en daarmee het aantal bezoekers en de bestedingen op het eiland te vergroten. Sinds eind 2017 werken de stichting, VVV Kromme Rijnstreek en de gemeente samen aan het versterken en professionaliseren van de promotie en marketing van het gebied.

Website

Dit heeft in korte tijd geleid tot een eigen website www.eilandvanschalkwijk.nl en publiekslogo voor het Eiland van Schalkwijk. Ook is een nieuwe fietsfolder met routes en de nieuwe recreatiekaart van het Eiland van Schalkwijk gepresenteerd. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende VVV informatiepunten in de streek.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam