Pachtboerderij op landgoed Gunterstein krijgt bezoek college

pachtboerderij
College Stichtse Vecht op bezoek bij pachtboerderij landgoed Gunterstein - Foto: gemeente Stichtse Vecht

Stichtse Vecht – In het kader van de reeks werkbezoeken van het nieuwe college, hebben burgemeester en wethouders woensdag 13 juni een bezoek gebracht aan de pachtboerderij van Max van Tilburg en Nicole Schellekens op het landgoed van Gunterstein.

Koeien van stal

Het bezoek aan de boerderij begon ’s ochtends met het naar buiten brengen van koeien en kalfjes. Deze werden door Van Tilburg na het melken naar buiten begeleid. Nadat de koeien en kalveren hun plek hadden gevonden in het weiland, schoven de collegeleden aan tafel, voor een gezamenlijk ontbijt in de moestuin, geheel verzorgd door Max en Nicole.

Pachtboerderij

Max en Nicole namen het college mee in hun verhaal over de pachtboerderij en ze deelden hun ervaringen, successen en ambities. De collegeleden boden een luisterend oor toen Max en Nicole spraken over hun wensen en behoeften met het oog op een gezond agrarisch bedrijf in de toekomst. De boerderij staat op het landgoed van ridderhofstad Gunterstein. Dankzij de pachtopbrengsten kan het landgoed Gunterstein mede in stand worden gehouden.

Reeks bezoeken

Het werkbezoek maakt deel uit van de reeks kennismakingsbezoeken van het nieuwe college met de samenleving in Stichtse Vecht. Tijdens deze reeks gaan B&W tot aan het zomerreces met inwoners, organisaties en ondernemers in gesprek over onderwerpen die in hun wijk, buurt of kern spelen en hun betrokkenheid bij de leefbaarheid van Stichtse Vecht.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam