Rabobank rouwt om doodgestoken collega Corrie

Rabobank
Foto: Rabobankgebouw - Door No machine-readable author provided. Lofor assumed (based on copyright claims). - No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims)., CC BY-SA 3.0,

Utrecht – Op het hoofdkantoor van de Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht heerst verslagenheid. De vlag hangt halfstok en er liggen bloemen op de plaats waar gisteren de 41-jarige bankmedewerkster Corrie werd doodgestoken.

De vrouw uit Soest, moeder van twee kinderen, was mogelijk het toevallige slachtoffer van een man die over straat rende en tegen haar op botste. De 31-jarige verdachte stak haar in haar buik. Het slachtoffer liep nog even door, maar zakte korte tijd later in elkaar. Corrie overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Collega’s Rabobank tekenen rouwregister

Op de plek waar het gebeurde, op de hoek bij de voormalige Knoopkazerne, liggen bloemen en branden kaarsjes. Collega’s kunnen binnen, in het bankgebouw, het condoleanceregister ondertekenen. Corrie werkte als kennisspecialist¬†bij het Kenniscentrum Bedrijven van de bank.

Voor collega’s die daar behoefte aan hebben, staan hulpverleners klaar. Om half tien is een minuut stilte gehouden.¬†Over het motief van de verdachte is nog niets naar buiten gebracht. De man zit vast en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam