Rhenen wacht op reuzenpanda’s Wu en Xing

rhenen

Rhenen – Vanavond worden in Rhenen 2 Chinese reuzenpanda’s verwacht. Vannochtend vertrokken de panda’s met de ‘pandavlucht’ uit het Chinese Chengdu.

Stewardessen uit Rhenen

Samen met de directeur van het Ouwehands en twee stewardessen, die ook meereizen, worden ze rond 19:30 op Schiphol verwacht. Hierna zullen de panda’s met een speciale vrachtwagen tussen 20:00 en 20:30   arriveren in Ouwehands Dierenpark.

De reuzenpanda’s zullen niet meteen te bezichtigen zijn. Eerst moeten ze wennen aan de omgeving, maar met de juiste hulp van een meegereisde vertrouwde verzorger komt dat vast goed.

Probleem maatregelen

Het proces verloopt niet helemaal zonder voorwerk. Op Schiphol staan een Boeing 747 en een crew klaar die zullen helpen bij eventuele optredende problemen in het proces.

Live te volgen.                                                                                                       Mensen die het leuk vinden kunnen vanaf 18:45 bij RTV Utrecht (de regionale zender van de provincie Utrecht) haar sociale-kanalen terecht, daar zal live verslag zijn over de komst van de reuzenpanda’s.

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam