Sporthuldigingen & SportFair IJsselstein

sporthuldigingen

Ijsselstein – De SportFair in IJsselstein komt er weer aan, noteer zondag 26 augustus 2018 alvast in uw agenda. De SportFair is de jaarlijkse dag waar bij het activiteitenaanbod in gemeente IJsselstein wordt gepresenteerd door de lokale verenigen / organisaties. Presenteer jouw vereniging/organisatie ook op de SportFair en meldt u aan! Naast de SportFair wordt dit jaar ook de Sporthuldingen van de gemeente IJsselstein gekoppeld aan het evenement. Ook hiervoor kunt u uw kampioenen aanmelden.

SportFair – Beleven, Meedoen en Zien

Het evenementterrein het Podium is de locatie waar het sportfeest plaats vindt. De sportverenigingen doen hun uiterste best om u hun sport te laten beleven. Door mee te doen met de activiteiten ervaart u hoe leuk een sport kan zijn. De SportFair is de mogelijkheid om op één dag kennis te maken met veel sporten. Het is voor jongeren en ouderen. Op de informatiemarkt kunt u informatie krijgen van de verenigingen, organisaties en bedrijven. Het podium biedt een dagvullend programma met dans en sportdemonstraties. U bent van harte welkom bij de opening om 11.00 uur. De sportprogramma’s duren tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers tot de SportFair IJsselstein is geheel gratis.

BSO IJsselstein

SportFair IJsselstein een sportieve dag voor jong en oud. Tijdens de SportFair zal BSO IJsselstein het kinderfunpark adopteren. Zij zullen voor de kinderen een leuk programma opstellen waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Aanmelden Sporthuldigingen

De gemeente IJsselstein eert alle sportkampioenen en bijzondere sportpresentaties. Wij hopen dat het een mooi seizoen is geweest en dat er weer veel IJsselsteinse kampioenen waren in het seizoen 2017-2018.  De sportverenigingen melden hun kampioen(en) aan. Dat kan via de website www.sportfair.nl of stuur een mail naar info@sportfair.nl.
Op de SportFair huldigen wij hen. Daarbij is iedereen van harte welkom: familie, teamgenoten en vrienden. Kom naar de huldiging en laat daarmee zien dat jullie de prestaties van de sporters waarderen.

Deelnemen aan SportFair?

Ook u kunt zich presenteren op SportFair! Bent u enthousiast om uw activiteit, vereniging of bedrijf te presenteren op SportFair? Sportvereningen, Dansgroepen, fysiotherapiepraktijken, sportscholen, bedrijven, zorgorganisaties en anderen die sport en bewegen stimuleren…iedereen is welkom! Neem contact op met info@sportfair.nl. Op www.sportfair.nl kunt u meer informatie vinden over SportFair in IJsselstein.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam