Verdachten van dood Romy en Savannah vandaag naar onderzoeksrechter

verdachten, dodelijke, wapenarsenaal, man uit Goirle, vrouw uit Oss, verdacht, messen

Utrecht – De twee verdachten die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Romy en Savannah moeten vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen.

De twee werden in de nacht van zondag op maandag opgepakt. Hoewel de twee zaken in hetzelfde weekend en in dezelfde regio gebeurden, zijn er volgens het Openbaar Ministerie en de politie geen aanwijzingen dat er een verband bestaat tussen de gebeurtenissen.

Detentieperiode verdachten verlengt

Het is nog niet bekend of de twee bij dezelfde onderzoeksrechter terechtkomen en op welk tijdstip. Dat wordt pas vanochtend duidelijk, zegt een woordvoerder. De onderzoeksrechter zal beslissen of de jongens vast blijven zitten.

Het lichaam van Romy werd gevonden in een sloot in Achterveld. In deze zaak zit een veertienjarige jongen uit de gemeente Ede vast. De twee kenden elkaar van school. De jongen wordt ervan verdacht dat hij het meisje seksueel heeft misbruikt en gedood.

Stille tocht

Het lichaam van Savannah lag in het water bij een industrieterrein in Bunschoten. Een zestienjarige jongen uit Den Bosch zit hiervoor vast. Het is nog niet duidelijk wat de verdenkingen tegen hem zijn.

Vanavond is er in Bunschoten een stille tocht voor Savannah. Zij wordt woensdag begraven.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam