Zwembad Lobeke in Lopik feestelijk geopend

Lobeke
Opening zwembad Lobeke

Lopik – Op woensdag 25 april 2018 werd door wethouder Johan van Everdingen om 13.30 uur het openluchtzwembad Lobeke van de gemeente Lopik geopend. Iedereen was van harte welkom om bij deze opening aanwezig te zijn en een eerste duik te nemen.

Badmeester op pad

Op deze eerste middag van het zwemseizoen hoefde niet te worden betaald. Badmeester Ben was afgelopen periode langs alle scholen gegaan en had alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 uitgenodigd. Vorig seizoen heeft het zwembad op 27 mei 2017 de 10.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met meer dan 50.000 bezoekers.

Opening zwembad Lobeke

25 meter bad

Het zwembad heeft een 25-meter-bad, een instructiebad en een kleuterbadje, alle drie met een glijbaan. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel-attributen en parasols.

Opleiding te water

In het zwembad kan iedereen zwemmen en plezier hebben op zijn of haar eigen niveau. Zwembad Lobeke leidt op voor 15 verschillende diploma’s en brevetten. Daarnaast staan aqua-sportief, banenzwemmen en de Sportclub Lobeke met snorkelen, onderwater-hockey, waterpolo, schoonspringen en aquabootcamp op het programma.

Opening zwembad Lobeke

Recreatie en feestjes

En natuurlijk zijn er ook dit seizoen voor jong en oud weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen. Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid. Deze informatie kunt u ook vinden op de website www.lopik.nl/zwembad.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam