Ontmoetingscentrum De Gunnerij open tijdens de Zomerbraderie

ontmoetingscentrm
© Google Streetview

Nederweert – U hebt het misschien al gezien. De panden aan de Lambertushof in Nederweert zijn flink onder handen genomen. Lydia Gerris, een van de initiatiefnemers van ontmoetingscentrum De Gunnerij is trots op het eindresultaat: “Op 29 juni, tijdens de Zomerbraderie, stellen  we  Ontmoetingscentrum De Gunnerij open voor publiek. We hopen dat mensen binnenlopen om ons prachtig verbouwde pand te komen bewonderen.”

De Gunnerij is een ontmoetingsplek in Nederweert waar iedereen welkom is: jong en oud, mensen met een beperking, mensen die iets voor de samenleving willen betekenen, mensen die behoefte hebben aan contact met anderen. Tijdens de open inloopuren kunnen bezoekers binnenlopen om een praatje maken of een kaartje leggen. “Alle medewerkers van De Gunnerij werken er op vrijwillige basis”, vertelt Lydia. “Wij  zijn dit project gestart om op een laagdrempelige manier de betrokkenheid en leefbaarheid in Nederweert te vergroten. Elkaar ontmoeten en verbindingen leggen staan hier centraal.”

“We hebben een leuk programma tijdens de Zomerbraderie. Zo zal Reintje en haar voskes optreden voor de kinderen en staat er een heuse Gunboom waar kinderen een wens mogen doen voor iemand anders. De leukste wens krijgt een verrassing van De Gunnerij.  De moeite waard dus om een kijkje te komen nemen”, aldus Lydia.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam