Zon op Bedrijfsdaken Dinsdag 15 mei: informatiebijeenkomst

energie, zonnepanelen, WageningenWoolderlanen, bedrijfsdaken, zonnedaken
© Regio Online. Fotograaf: Richard Luthart

Nieuw Bergen – Bent u ondernemer, heeft uw bedrijf een dakoppervlakte van minimaal 150 m2 en bij voorkeur een grootverbruik-aansluiting? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Zon op bedrijfsdaken. Deze bijeenkomst vindt plaats dinsdag 15 mei 2018 om 8.00 uur in de kantine van de gemeenteloods, De Flammert 1028, Nieuw Bergen.

Tijdens een gezamenlijk ontbijt informeren wij u over het project Zon op Bedrijfsdaken, een initiatief van Gemeente Bergen en energie-adviesbureau ECONNETIC. Dit initiatief maakt zonne-energie aantrekkelijk voor bedrijfsdaken. Deelname aan dit project levert ondernemers een aantal voordelen:

  • Ontzorging
  • Lage of geen investeringskosten
  • Projectfinanciering
  • Schaalvoordeel
  • Hoger rendement.

Kortom, de ondernemer blijft vooral bezig met het regelen en zorgen voor zijn bedrijf, Gemeente Bergen en ECONNETIC regelen de zonne-energie op het bedrijfsdak.

Meer weten?

Kom dan naar het de informatiebijeenkomst (inclusief een duurzaam ontbijt) op dinsdag 15 mei, 08.00 uur in de gemeenteloods. Heeft u vragen, neem dan contact op met bedrijfscontactfunctionaris Mark Rijniers, 06 44 58 88 21. Meer informatie over Zon op bedrijfsdaken kunt u lezen op http://bergen.zonopbedrijfsdaken.nl/

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via https://bergen.zonopbedrijfsdaken.nl/ of het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83 of info@bergen.nl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam