Jayden (5) wint jungle droomslaapkamer

0
55
Jayden
Droomslaapkamer van Jayden Sprenkels is klaar. Foto Rianne den Balvert

Woerden – ‘Ik zie een GroenWest auto mama! Snel naar mijn kamer’, aldus Jayden Sprenkels. Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat vieren we met onze huurders. Eén van de feestelijke activiteiten voor de jongste bewoners was de ontwerpwedstrijd ‘Win je Droomslaapkamer!’.

Bekendmaking tijdens het Open Huis

Tijdens het Open Huis op zaterdag 21 september 2019 heeft de jury, bestaande uit wethouder De Weger, directeur-bestuurder Karin Verdooren en Aad Kruys namens Huurdersvereniging Weidelanden, Jayden (5) uit Montfoort blij gemaakt met de hoofdprijs.

Jungle droomslaapkamer

Samen met Aiso en Weijman, partners van GroenWest, is de slaapkamer van Jayden nu omgetoverd tot een jungle slaapkamer. Jayden werd op woensdag 30 oktober door GroenWest verrast met zijn nieuwe slaapkamer. ‘Het is ontzettend leuk om een jonge bewoner blij te maken met zijn jungle droomslaapkamer’, aldus Geberta Epskamp van GroenWest.

Jubileum

De droomslaapkamer is onderdeel van het 100-jarig jubileum van GroenWest. Het jaar staat in het teken van ontmoeting en verbinding. Zo trok de woningcorporatie met de Babbelbus het Groene Hart in voor een babbeltje en ging ze eerder met een aantal huurders naar de dierentuin. Het jubileumjaar duurt nog tot 15 maart 2020. De komende maanden zullen er nog een aantal activiteiten georganiseerd worden. Huurders van GroenWest kunnen deze activiteiten terugvinden in het eerstvolgende bewonersblad en op www.groenwest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here