Burgemeester bezoekt oudste inwoner (106) Oldebroek

106-jarige meneer Bovendorp wordt gefeliciteerd met zijn verjaardag

Wezep – Op zaterdag 3 februari is meneer Gerrit Bovendorp 106 jaar oud geworden. Hij is met deze leeftijd  de oudste inwoner van Oldebroek. Meneer Bovendorp is nog goed gezond en woont, met de nodige hulp, zelfstandig in Wezep. Burgemeester Hoogendoorn bezocht hem ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag.

Geboren in 1912

Meneer Bovendorp werd op 3 februari 1912 geboren in Oldebroek. Hij trouwde in 1941 met Johanna van Hattum en samen kregen ze drie kinderen. Zijn vrouw overleed vijftien jaar geleden. Meneer Bovendorp is nog helder van geest. Hij leest graag de krant en het kerkblad. Ook vindt hij het fijn om televisie te kijken, en vooraf in de tv-gids programma’s op te zoeken die hij graag kijkt.

Zelfstandig en gezond

Hij komt vrijwel niet meer buiten, maar gezien zijn leeftijd is hij nog in goede gezondheid. Meneer Bovendorp heeft ook nog genoeg aanloop. Zijn dochter bezoekt hem regelmatig, en ook de dochters van zijn zus komen geregeld langs. Daarnaast komt drie keer per dag mevrouw Van Boven langs om hem te helpen en te verzorgen. Zij komt al meer dan dertig jaar bij hem over de vloer, en maakt het mogelijk dat hij nog zelfstandig kan wonen.

Felicitaties van de burgemeester

Namens de gemeente Oldebroek feliciteerde burgemeester Hoogendoorn meneer Bovendorp met deze mijlpaal.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam