College van B&W op pad voor bedrijfsbezoeken

College van B&W
werkbezoek college Axxent

Oldebroek – Op vrijdag 16 maart bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan Axxent uitzendbureau in Wezep en Boeve Sierbestrating in Oldebroek. Het college kreeg een rondleiding bij beide bedrijven en een toelichting op de bedrijfsvoering en toekomstvisie.

 

Axxent uitzendbureau

Axxent is een veelzijdig uitzendbureau. Het bemiddelt in vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Axxent is actief in verschillende sectoren waaronder de bouw, agrarische sector en industrie. De vestiging aan de Rondweg in Wezep is een van de drie vestigingen. Als intermediair op de arbeidsmarkt is Axxent uiteraard goed op de hoogte van de lokale en regionale ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Naast een nadere kennismaking is ook gesproken over hoe onderwijs en arbeidsmarkt het beste op elkaar kunnen aansluiten. Dit is een belangrijk thema in de regionale samenwerking. Daarnaast is er gesproken over de vraag of Axxent ook iets kan betekenen voor inwoners van de gemeente Oldebroek met een uitkering.

Werkbezoek college Boeve

Boeve Sierbestrating

Boeve sierbestrating is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. De eigenaar is Gert Boeve. Hij heeft jarenlange ervaring in de handel in sierbestrating. Om de klanten goed te kunnen adviseren heeft Boeve een showtuin waar alle mogelijke materialen en combinaties te zien zijn. Sinds kort biedt het bedrijf ook de realisatie van tuin- en buitenverblijven aan. De heer Boeve heeft het college ontvangen op locatie. Er is uitgebreid gesproken over de dienstverlening en de toekomstvisie van het bedrijf.

 

Het college is onder de indruk van deze qua werknemers wellicht kleine bedrijven die ieder op hun eigen gebied echt ondernemerschap vertonen en hart voor hun bedrijf hebben.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam