Expositie Schilderclub De Regenboog in het gemeentehuis

Schilderclub De Regenboog
Schilderclub De Regenboog uit Wapenveld

Dalfsen – Schilderclub De Regenboog uit Wapenveld exposeert haar schilderijen met het thema “Onze mooie Veluwe” van 23 augustus t/m 8 oktober 2019 in de foyer van het gemeentehuis

De leden van schilderclub De Regenboog zijn weer druk aan het schilderen geweest met het thema “Onze mooie Veluwe” en daar zijn prachtige schilderijen uit voort gekomen.

Deze willen zij u graag tonen.
De schilderclub houdt na 25 jaar op te bestaan en dit is hun laatste tentoonstelling.
Het is daarom de laatste kans om de olieverfschilderijen van schilderclub “De Regenboog” te komen bewonderen in het gemeentehuis van Dalfsen.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag van 9.00 tot 20.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Schilderclub De Regenboog

De schildersclub is een club voor (jong) volwassenen waar zij kunnen tekenen en schilderen. Zij werken voornamelijk met religieuze thema’s. Het gaat voornamelijk om het samen bezig zijn. Het is niet belangrijk of je ervaring hebt met tekenen of schilderen

De Regenboog is een teken- en schilderclub voor (jong) volwassen.
We werken er met religieuze thema’s. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met tekenen of schilderen, het gaat voornamelijk om het samen bezig zijn. De club komt een keer per maand op vrijdagavond bij elkaar. Dit doen zij in het Jonkvrouw Brantsencentrum. Tussen het creëren door wordt er samen ook koffie gedronken.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam