Inloopbijeenkomst ontwerp buitenruimte middengebied Nieuwleusen

Inloopbijeenkomst
Foto: Google Maps

Dalfsen – De gemeente en Buro Mien Ruys organiseren een inloopbijeenkomst om het definitieve ontwerp van de buitenruimte te laten zien en waar nodig toe te lichten.  Kulturhus De Spil Nieuwleusen wordt gebouwd en sporthal De Schakel wordt uiteindelijk gesloopt. De gemeente Dalfsen gaat het hele gebied opnieuw inrichten. Dit betekent dat de buitenruimte in het middengebied wordt aangepakt. Aannemer NTP uit Hattem heeft de opdracht gekregen en zal het werk vanaf juni 2018 uitvoeren. Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 13 maart tussen 19:00 tot 20.30 uur in de Ontmoetingskerk aan de Burg. Backxlaan 269 in Nieuwleusen. 

 

Het ontwerp is tot stand gekomen naar aanleiding van gesprekken tussen bureau Mien Ruys met de gemeente, bestuur en deelnemers van het Kulturhus De Spil, sportverenigingen in en rondom het gebied, direct omwonenden en Plaatselijk Belang Nieuwleusen. In december 2017 was het ontwerp van buro Mien Ruys klaar. Dit ontwerp is aan de gemeenteraad voorgelegd en deze heeft op 19 februari besloten om de definitieve plannen te realiseren.

 

Het gebied waarvoor een nieuwe inrichting wordt ontworpen ligt tussen de Burgemeester Backxlaan, Prinses Beatrixlaan, Koningin Julianalaan en de sportvelden van SV Nieuwleusen en de tennisbaan. Onderstaande bijlage toont hiervan een mooi overzicht.

Inloopbijeenkomst ontwerp buitenruimte middengebied Nieuwleusen

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam