Soepcafé in het teken van klimaat

klimaat

OLST –  Op zaterdag 23 februari organiseert Olst in Transitie het volgende Soepcafé. Deze keer vertelt een gastspreker over het verband tussen voedsel en klimaat. Locatie is bij Goede Buren, Hendrik Droststraat 47.

Het klimaat is een hot item. De kranten en praatprogramma’s  staan er bol van. Maar hoe groot is de rol van voedsel in de opwarming van de aarde? En wat kun je als consument zelf doen? Tijdens het Soepcafé zal gastpreker Paul Hendriksen halverwege de maaltijd hierover een licht verteerbare presentie geven.

klimaat

Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met Het Noaberhuus  en de PLUS supermarkt. Van overgebleven producten van de PLUS, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.

klimaat

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur  wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam