Verkoop bij Goede Buren van start in Olst

Goede Buren

Olst – Bij Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 47 in Olst start op zaterdag 19 mei stichting Bij de Buuren weer met de verkoop van 2e hands kleding. Daarmee wordt alvast een start gemaakt met het totaal aan duurzame ondernemingen die in het pand onderdak krijgen. Op 9 juni volgt nog een feestelijke opening.

Goede Buren gaat onderdak bieden aan in eerste instantie vijf deelnemers. Op termijn kunnen dat er nog meer worden. Naast Bij de Buuren zijn dat Overkempe (biologische groente), het Soepcafé (groepsmaaltijden met groente die anders zou worden weggegooid), het Energieloket (besparingsadvies voor huizenbezitters en bedrijven) en het Repair Café (kapotte spullen krijgen een tweede leven). Deze vijf gaan de winkel open houden op woensdag, vrijdag en zaterdag. Als er meer gebouwgebruikers bij komen, kunnen de openingstijden worden uitgebreid.

19 mei

Zaterdag 19 mei opent de winkel de deuren om 10:00 uur. Behalve 2e hands kleding voor zeer lage prijzen is er ook speelgoed te koop. Een deel van de opbrengst gaat naar maatschappelijke doelen in Olst-Wijhe. En de vertrouwde stamtafel staat ook weer klaar voor iedereen die voor of na het winkelen zin heeft in een kop koffie of thee en een gezellig gesprek.

Kleding inleveren

Bij de Buuren kan behalve klanten ook nog extra kleding gebruiken. Die kunt u tijdens openingstijden ook bij de winkel afgeven. Ook babykleding is welkom.

Meer informatie is te vinden op www.goede-buren.nl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam