12.7 C
Amsterdam
donderdag, oktober 18, 2018

RO Werkt

RO Werkt is een initiatief van Regio Online. Met RO Werkt bieden wij iedereen vanaf 18 jaar een kans om een bijzondere werkervaring op te doen of vrijetijdsbesteding te vinden. Hiermee werven wij niet alleen vrijwilligers, maar bieden ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op reactivering en mogelijke re-integratie in het arbeidsproces.

Wij bieden werkzaamheden aan in:

    • Journalistiek
    • Maken van online content
    • Optimaliseren van teksten voor zoekmachines (SEO)
    • Fotografie
    • Video
    • Interviewen
    • Social Media
    • Marketing

Werkervaring en re-integratie

Er zijn allerlei redenen waarom u een grotere afstand tot de arbeidsmarkt kunt hebben. Bijvoorbeeld omdat je een (arbeids)handicap hebr, of omdat je langdurig in een uitkeringssituatie zit. Voor veel mensen is het gevoel niet meer mee te tellen in de maatschappij en ‘afgeschreven’ te zijn een moeilijke en pijnlijke ervaring. Hoe langer je ‘stil zit’, hoe meer moeite het kost om gemotiveerd te blijven en weer aan de slag te gaan. RO Werkt biedt geen betaalde banen aan, maar geeft je wel een kans op werkervaring en mogelijke re-integratie. Om in aanmerking te komen voor een werkervaringsplaats of een re-integratietraject, moet je altijd eerst overleggen met je uitkerende instantie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Vrijetijdsbesteding als vrijwilliger

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom bij Regio Online. Wij hebben mensen met passie en creativiteit nodig om onze content over de regio’s goed te vullen. Met een paar uurtjes (of meer) per week kun je zo onderdeel worden van de grootste en meest gevarieerde regionale nieuwssite van Nederland. Schrijven van artikelen over lokale en regionale gebeurtenissen, plaatsen van persberichten, maken van foto’s, het kan allemaal. Je bent van harte uitgenodigd je aan te melden.

Aanmelden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en/of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar redactie@regioonline.nl of neem contact op via 0180 – 684424