7e veluwefiets4-daagse in Otterlo binnenkort van start

veluwefiets4-daagse
© Foto : veluwefiets4-daagse Otterlo

Otterlo Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli zal voor de 7de keer de Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden. Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, worden er schitterende routes uitgezet, welke u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. Dit jaar fietsen we weer een dag door het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Tijdens de veluwefiets4-daagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden. De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur bij: De Waldhoorn in Otterlo, de 25 km vertrekt vanaf 10.00 uur.

Het inschrijfgeld  voor deelname van de gehele week bedraagt € 15,- per persoon, voorinschrijven kan tot 28 juni voor € 12,50 per persoon Er kan ook per dag worden ingeschreven voor € 5,- per persoon, op de maandag € 6,- omdat we dan op de Hoge Veluwe gaan fietsen

De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebeschrijving. Tijdens de veluwefiets4-daagse is er in Otterlo voldoende te beleven, in het dorp en op diverse toeristische plaatsen. Het is een fietsvierdaagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.


Meer informatie op: www.veluwefiets4-daagseotterlo.nl

©foto: Veluwefiets4-daagse
©Foto: Veluwefiets4-daagse

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam