Ereburgers door Burgemeester Jeroen Nobel ontvangen

ereburgers
Ereburgers van Aalsmeer met burgemeester Nobel en de commissieleden ereblijken van de raad

Aalsmeer – Ereburgers zijn mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de aalmeerse samenleving en van grote betekenis zijn geweest voor de gemeenschap.┬áZeventien van hen zijn nog in leven.

In dit illustere gezelschap bevinden zich oud-bestuurders uit de politiek, waaronder oud-burgemeester Joost Hoffscholte, maar ook bestuurders van bedrijven die belangrijk zijn voor Aalsmeer, zoals de bloemenveiling en de TV studios. Vier van hen zijn voormalig Olympisch kampioenen. De meest recente ereburger is oud-wethouder Ad Verburg.

Ereburgers zijn mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de aalmeerse samenleving en van grote betekenis zijn geweest

Aalsmeer is trots op zijn ereburgers. Om hen de erkenning te geven die hen toekomt heeft burgemeester Nobel een draaginsigne laten ontwerpen en in de kamer van burgemeester en wethouders een wand laten maken waarop alle ereburgers staan vermeld. Op woensdag 17 oktober nodigde de burgemeester hen uit in het gemeentehuis. Hij overhandigde hen het draaginsigne en liet de wand met namen zien. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam