Veel files rond Rotterdam door ongelukken

ongelukken, brandweerkazerne, Waterwolftunnel, Zwitserse, Wilhelminahaven, veilingweg
Foto: © Wesley Weijers - Regio Online

Rotterdam –  Rijkswaterstaat heeft rond 16.45 uur  een waarschuwing uitgegeven om Rotterdam in de avondspits te mijden. Het is extreem druk op de wegen door meerdere ongelukken.

Heinenoordtunnel

Het grootste ongeluk gebeurde op de A29 in de Heinenoordtunnel. Bij dit ongeluk waren acht personenauto’s en drie vrachtwagens betrokken. Hierbij raakten 5 personen gewond. De A29 richting Bergen op Zoom is waarschijnlijk tot een uur of zeven afgesloten voor alle verkeer.

Traumahelikopter

De grootste problemen zijn op de wegen ten zuiden van Rotterdam. “Aan de zuidkant van Rotterdam zijn de problemen het grootst en zien dat de andere wegen rond de stad ook vastlopen. Verder gebeurde er ongelukken op de A12 bij Gouda en op de A17 bij Moerdijk. Voor het ongeval op A17 werd de traumahelikopter opgeroepen omdat er een motorrijder bij betrokken was.

Kiltunnel

Wie vanuit Rotterdam richting het zuiden wil rijden kan het beste via de A16 en de Moerdijkbrug of via de Kiltunnel tussen ‘s Gravendeel en Dordrecht. Rijkswaterstaat heeft besloten om, vanwege de grote verkeersproblemen, de Kiltunnel tijdelijk tolvrij te maken.Weggebruikers moeten wel rekening houden met flinke vertraging in verband met de vele files

Update: De Heinenoordtunnel is inmiddels weer open

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam