Ontdek Vorstelijk Baarn tijdens “Nazomers Genieten”

ontdek

Baarn – Baarn houdt het vakantiegevoel vast tot eind september. Van 18 augustus tot en met 30 september staat Vorstelijk Baarn namelijk opnieuw in het teken van “Nazomers Genieten”. Een reeks van evenementen met voor ieder wat wils.

 

Vorstelijk Baarn heeft enorm veel te bieden: mooie winkels, prachtige natuur, een groot aanbod aan cultureel erfgoed en zomerse evenementen. Met veertien activiteiten belooft ook deze editie van Nazomers Genieten een mooi programma te zijn voor de inwoners van Baan en bezoekers van buiten.

 

Onder één parasol

In de campagne Nazomers Genieten worden de vele evenementen en activiteiten die Baarn rijk is met elkaar verbonden. De gemeente levert een bijdrage aan de promotie. Zo zetten verenigingen, stichtingen, ondernemers en de gemeente Vorstelijk Baarn samen op de kaart in de regio en zijn inwoners goed geïnformeerd over het culturele en recreatieve aanbod van Baarn.

Hardlopen, bloemen en paarden

Nazomers Genieten start op 18 augustus met het Houthakkersfeest in de Kuil bij Lage Vuursche. Tot en met het laatste weekend van september is een breed scala aan activiteiten en evenementen te beleven op diverse plekken binnen de gemeente. Zo kunnen sportievelingen meedoen aan de Royal Run in de tuin van Paleis Soestdijk, halen liefhebbers van bloemen hun hart op tijdens Bloemsierkunst in Kasteel Groeneveld en zijn er maar liefst twee antiek fairs. Ook het Nederlands Kampioenschap Traditioneel Gerij, met prachtige historische rijtuigen en traditioneel geklede koetsiers, komt weer naar Baarn. De evenementenreeks sluit af met Vorstelijk Proeven in de Laanstraat en een sing along met het Carillon op de Brink. Meer informatie en het complete programma is te vinden op www.vorstelijkbaarn.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam