Speelfeest de Maricken, kinderen kiezen speeltoestel!

De Ronde Venen – Op woensdagmiddag 10 juli vonden tijdens de Speelfeest de Maricken ongeveer 50 ouders en kinderen hun weg naar speelplaats ‘De Veenman’ in de Maricken. Ondanks de regen was het een gezellige drukte in de tent waar de aanwezige kinderen en ouders hun stem uit konden brengen op hun favoriete speeltoestellen.

De aanwezige kinderen mochten hun tijdens de Speelfeest de Maricken hun favoriete speeltoestellen tekenen waarna de prachtige creaties werden opgehangen om te bewonderen. Daarna mochten ze stemmen op hun favoriete speeltoestel. Met een glas limonade of een lekker ijsje in de hand werd er vervolgens druk gespeeld met de andere kinderen.

Ook de ouders konden onder het genot van een kop koffie en thee hun voorkeur aangeven met de stemformulieren. Tegelijkertijd bood dit de gelegenheid andere ouders uit de wijk en nieuwe bewoners van de Maricken fase IV te leren kennen. Zo kwamen er niet alleen geïnteresseerden uit Wilnis en Mijdrecht, maar ook vanuit de omringende gemeenten om de sfeer van de wijk te proeven!

Inloopmiddag

De aanwezige brochures van de Maricken fase IV werden gebruikt om te ontdekken wie waar komt te wonen en werden meegenomen voor vrienden en familie. Net als elke woensdagmiddag (en vrijdagmiddag) was er een inloopmiddag in het verkoopkantoor om kennis te kunnen maken met het aanbod en de nieuwe wijk. Inmiddels is de verkoop in volle gang maar er zijn nog een paar laatste gezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Bij interesse neemt u contact op de nieuwbouwexperts van Brockhoff Makelaars.

Wie niet naar het speelfeest kon komen, maar wel graag een stem wil uitbrengen kan dit voor maandag 22 juli doen door via de website www.demaricken.nl/nieuws het voorkeursformulier te downloaden en thuis in te vullen.

Na de zomer maakt gemeente De Ronde Venen bekend welke toestellen gekozen zijn. Plaatsing volgt wanneer de woningen gerealiseerd zijn en de openbare ruimte woonrijp wordt gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Amerikaanse ambassadeur opent Vliegeniersmuseum

Gorinchem - Maandag 1 juni om 12.00 uur heeft de Amerikaanse Ambassadeur, Pete Hoekstra met zijn echtgenote het seizoen van het...

Lemster Dickens Festijn 2020 in de ijskast

Lemmer - Ondanks dat het Lemster Dickens Festijn pas in december gepland staat, heeft de organisatie de conclusie getrokken dat het...

Doe mee met de Zomerse Sportinstuif van Jibb+

Zin in een sportieve start van jouw zomervakantie? Schrijf je dan in voor de Jibb+ Zomerse Sportinstuif. In de eerste week van...

0800-1202, landelijk nummer voor testafspraak coronavirus

Vanaf 1 juni 08.00 uur kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, bellen naar het nummer 0800-1202...

Gezellige tweede Pinksterdag in Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek - Op tweede Pinksterdag mochten de terrassen weer open. Ook in Krimpen aan de Lek was het...