Startende ondernemers enthousiast over coachprogramma ZAAI

startende ondernemers
Wethouder Floor Gordon en Darshan Sloot van OA en 20 startende ondernemers. Foto: ©Gemeente Amstelveen

Amstelveen – ZAAI Amstelveen coacht startende ondernemers. Dit jaar namen er twintig aan deel. Op 28 juni was het slotevent bij Loogman Jumpstart. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon, starters en coaches keken met tevredenheid terug op alweer het vijfde ZAAI Amstelveen programma.

Tijdens het slotevent waren er enthousiaste geluiden en positieve reacties over het programma ZAAI Amstelveen. Zo hadden de starters veel aan de masterclasses Sales en Social Media. Ook de coachgesprekken vonden zij waardevol.

Startende ondernemers

Wethouder Floor Gordon: “Ik heb veel enthousiaste en positieve reacties over het programma ZAAI Amstelveen ontvangen. Amstelveen is een ondernemende gemeente. Startende bedrijven zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Met het ZAAI programma bieden we startende ondernemers de kans om zich verder te ontwikkelen. Een versterking van de ondernemerskracht draagt in belangrijke mate bij aan een economisch sterker Amstelveen. Ik dank alle Amstelveense ondernemers die zich hebben ingezet voor ZAAI, evenals het bestuur van Ondernemend Amstelveen en de Rabobank die dit project samen met ons deden.”

Wethouder Gordon wenste alle deelnemers veel succes met hun bedrijf.

Informatie over de 20 deelnemers aan het ZAAI Amstelveen: http://zaaiamstelveen.nl/zaaideelnemers2018/

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam