Home Regio Breda Bredaseweg afgesloten vrijdag 12 april 7.00 uur tot maandag 15 april 6.00...

Bredaseweg afgesloten vrijdag 12 april 7.00 uur tot maandag 15 april 6.00 uur

Oosterhout – Op de Bredaseweg, ter hoogte van Houthaven gaat de gemeente Oosterhout een rotonde aanleggen. Deze rotonde zorgt voor een goede ontsluiting van de buurt Houthaven en de toekomstige buurt Wilhelminahaven op de Bredaseweg. Het werk gebeurt in verschillende fases met verschillende verkeersmaatregelen.

Fase nul is momenteel in volle gang. We zijn hard aan het werk om tijdelijke verkeersvoorzieningen aan te leggen, zoals een doorsteek aan de Burggraafstraat en een calamiteitenroute aan de Kuiperijhof. Ook leggen we kabels en leidingen aan of verleggen deze.

Fase 1

Komend weekend, van vrijdag 12 april 7.00 uur tot maandag 15 april 6.00 uur is de Bredaseweg voor alle verkeer afgesloten vanaf de inrit naar Tricorp tot aan het Wilhelminakanaal. Alle verkeer wordt omgeleid. In dit weekend leggen we een tijdelijke weg aan over het terrein van Wilhelminahaven. Deze tijdelijke weg gaat vanaf 15 april in gebruik. Let wel op; het verkeer (noord/zuid en zuid/noord) mag er om-en-om rijden en dit wordt geregeld via een verkeersregelinstallatie. Er is dus sprake van vertraging/verkeershinder. We adviseren dan ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van alternatieve routes indien mogelijk.

Bedrijven/woningen Bredaseweg

De bedrijven en woningen aan de Bredaseweg ten noorden van de kruising Houthavenweg zijn alleen bereikbaar vanaf de kant van het centrum. De bestemmingen aan de Bredaseweg ten zuiden van de Bredasebrug zijn alleen bereikbaar vanuit zuidelijke richting via de Burgemeester Materlaan of de Warandelaan.

Meer informatie

In het bijgevoegde schema staat in hoofdlijnen aangegeven wat we in elke fase gaan doen en hoe de verkeersmaatregelen zijn per weggebruiker. Ook staat er meer informatie op de website;  www.oosterhout.nl ->zoek op Wilhelminahaven. De aannemer Reyrink heeft ook informatie in de Bouwapp staan. Deze is gratis te downloaden op smartphone of tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws

Voorkeur zonneakkers rond landingsbanen Schiphol

Haarlemmermeer - De gemeente Haarlemmermeer wil zoveel mogelijk inzetten op zonnepanelen op daken, maar wil ook een gebied aanwijzen dat de...

Geld gevonden voor damwanden jachthaven Winschoten

Winschoten - De houten damwanden van de jachthaven in Winschoten zijn nodig aan vervanging toe. De huidige wanden zijn aangebracht...

Eerste inwoner van Krimpen overleden aan coronavirus

Krimpen aan den IJssel - Zojuist is bekend geworden dat dit weekend de eerste inwoner van Krimpen aan den IJssel is...

Meedenkersnetwerk wijst de weg en een luisterend oor

Hillegom, Lisse, Teylingen - Inwoners van Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk kunnen gebruikmaken van het nieuwe Meedenkersnetwerk. Dit is een netwerk...

HorecaTegoed gelanceerd voor gift aan jouw favoriete horecagelegenheid

Help jouw favoriete horecagelegenheid - Foto: © Bar Baarsch Amsterdam Amsterdam - Om de horeca een hart onder...