Asfalteren met cement zorgt voor grote file

0
91
asfalteren
Cementwagen verliest lading op A4 - foto: screenshot video © Politie Ypenburg

Den Haag – Vanmiddag heeft een cementwagen zijn lading verloren terwijl deze over de snelweg A4 reed, vlakbij het Prins Clausplein. Bijna alsof hij de weg wilde asfalteren. Het gevolg is dat een groot deel van de weg is afgesloten en er veel oponthoud voor het verkeer is ontstaan.

Lading over meerdere rijbanen

De lading van de vrachtwagen met betonmolen ligt over een paar rijstroken verdeeld. Voor de schoonmaakwerkzaamheden zijn er daarom maar liefst drie rijbanen afgesloten. Dit heeft inmiddels gezorgd voor een file van minimaal 14 km in de richting Rotterdam, zo laat de ANWB weten. De file levert een vertraging van zeker een uur op voor het verkeer.

Het lijkt op asfalteren

Volgens één van de automobilisten, die inmiddels de file gepasseerd is, “lijkt het wel alsof de wagen heeft geprobeerd de weg opnieuw te asfalteren, maar dan met cement.” Rijkswaterstaat geeft automobilisten richting Den Haag in ieder geval het advies om bij het knooppunt Burgerveen te kiezen om te rijden via de A44 en N44. Het is in ieder geval nog onduidelijk hoelang de opruimwerkzaamheden nog gaan duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here