Haal je mbo-diploma met een contract als operator bij foodbedrijven

foodbedrijven
congerdesign / Pixabay

Someren – Senzer organiseert in samenwerking met ROC Ter Aa en de foodbedrijven in de regio een rondleiding op donderdag 5 juli. Er is namelijk binnen de diverse foodbedrijven in deze regio veel vraag naar operators. Dus nu kun je jouw mbo-diploma halen mét een contract als operator!

 

Werkzoekenden worden die dag in de ochtend met de bus opgehaald bij Senzer en vervolgens wordt er een kijkje in de keuken genomen bij een drietal foodbedrijven. Rond de middag zijn ze weer terug bij Senzer, waar er een lunch klaarstaat. Hierop volgend is er een speeddate georganiseerd waarbij werkzoekenden in gesprek kunnen gaan met zo’n 10 foodbedrijven. Als de werkzoekende wordt aangenomen, wordt er binnen 2 maanden bekeken of er de mogelijkheid is om ook een BBL-opleiding te gaan volgen bij het ROC Ter Aa.

 

Meld je aan!

Ervaring is niet nodig, wel een gezonde dosis motivatie! Lijkt je dit wat en wil je meer informatie? Of wil je je meteen aanmelden voor de rondleiding? Neem dan contact op met Inge van Stiphout van Senzer, via mail: i.vanstiphout@senzer.nl of telefonisch via 06 – 14 61 67 60. Stuur bij aanmelding je CV mee.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam