Burgemeester in gesprek met bewoners na branden in Hoogezand

Hoogezand – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft vanochtend, samen met de politie en Lefier, de bewonerscommissie van de Ferdinand Bolstraat in Hoogezand gesproken. Het gesprek ging over de branden die de afgelopen tijd in deze buurt hebben plaatsgevonden. De burgemeester wilde ter plekke de bewonerscommissie een hart onder riem steken. Hoogendoorn: “Als burgemeester voel ik mij verantwoordelijk voor de veiligheid van onze inwoners en ik begrijp dat de bewoners zich zorgen maken. De politie doet momenteel een uitgebreid onderzoek en het heeft onze volle aandacht”.

Gesprek met bewoners

Tijdens het gesprek met de bewonerscommissie is besloten dat er morgenavond een bijeenkomst voor de buurt wordt georganiseerd door de gemeente. Hierbij zijn de burgemeester, politie, brandweer, Lefier en het sociaal team Oost van de gemeente aanwezig om in gesprek te gaan en de zorgen van de bewoners te delen.

Bewoners en omwonenden van de Ferdinand Bolstraat ontvangen vanmiddag een uitnodiging in de brievenbus. Ook bewoners uit de omgeving die geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel graag willen komen, zijn van harte welkom.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam