Bedrijfspand Krimpen aan de Lek tijdelijk dicht door hennepkwekerij

bedrijfspand
Sluiting bedrijfspand Krimpen aan de Lek na vondst hennepkwekerij - Foto: gemeente Krimpenerwaard

Krimpen aan de Lek – Burgemeester Roel Cazemier heeft opnieuw een bedrijfspand gesloten, na de vondst van een hennepkwekerij. Het bedrijfspand staat aan de Tiendweg-West in Krimpen aan de Lek. De hennepkwekerij is door de politie aangetroffen op 25 juli. In totaal bevatte deze kwekerij 134 hennepplanten. Het pand is leeg en door medewerkers van de gemeente verzegeld en gesloten.

Tijdelijke sluiting bedrijfspand

Het bedrijfspand wordt 6 maanden gesloten. Tot die tijd is het verboden het pand te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Krimpenerwaard een eind maken aan drugsgerelateerde activiteiten vanuit dit pand. Burgemeester Roel Cazemier: “ Hennep kweken is gevaarlijk, illegaal en strafbaar”. Het sluiten van het pand gebeurt op basis van artikel 13b van de Opiumwet. De eigenaar van het perceel is vooraf geïnformeerd.  

Tips

Drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Krimpenerwaard en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaart u drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie. De politie hoopt, in samenwerking met oplettende burgers, zo de overlast en criminaliteit flink terug te kunnen dringen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam