Bedrijfspand Schoonhoven tijdelijk gesloten vanwege hennepkwekerij

0
185
schoonhoven

Krimpenerwaard – Burgemeester Roel Cazemier heeft opnieuw een bedrijfspand gesloten, na de vondst van een hennepkwekerij. Het bedrijfspand staat aan de Slootweg 5 in Schoonhoven. De hennepkwekerij is door de politie aangetroffen op 22 maart. In totaal bevatte deze kwekerij 360 hennepplanten. Het pand is leeg en door medewerkers van de gemeente verzegeld en gesloten.

Tijdelijke sluiting in Schoonhoven

Het bedrijfspand in Schoonhoven wordt 3 maanden gesloten. Tot die tijd is het verboden het pand te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Krimpenerwaard een eind maken aan drugsgerelateerde activiteiten vanuit dit pand. Burgemeester Roel Cazemier: “ Hennep kweken is gevaarlijk, illegaal en strafbaar”. Het sluiten van het pand gebeurt op basis van artikel 13b van de Opiumwet. De eigenaar van het perceel is vooraf geïnformeerd.

Tips

Drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Krimpenerwaard en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaart u drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie. Meldingen worden overigens altijd vertrouwelijk behandeld door de politie. U kunt helpen het verschil te maken door verdachte situaties te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here