Cornet nieuwe raadslid voor ChristenUnie Krimpen

Reinier Cornet nieuwe fractieleider ChristenUnie in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Het is een komen en gaan in de Krimpense politieke arena. Onlangs besloot fractieleidster Jeanette Bregman om persoonlijke redenen op te stappen en haar zetel ter beschikking te stellen. Haar opvolger, Reinier Cornet, heeft zich nu toch gemeld, ondanks dat deze onlangs nog de partij had verlaten.

Frisse start met jonge fractieleider

Reinier Cornet zal eind januari worden beëdigd als het nieuwe raadslid voor de ChristenUnie in Krimpen aan den IJssel. Het Bestuur is vol vertrouwen dat Reinier Cornet (22) het gedachtegoed van de ChristenUnie prima gaat vertolken in de Krimpense raad.

Verjonging partij met Cornet

Volgens Roland Amoureus, voorzitter van het afdelingsbestuur, zet hiermee de verjonging van de partij door. “Reinier heeft al ervaring opgedaan als fractiemedewerker en burgerraadslid, is talentvol, heeft een Bachelor Politicologie en volgt een Master Bestuurskunde.

Met de paplepel

Amoureus vervolgd: “Daarnaast is de lokale politiek hem thuis met de paplepel ingegoten door zijn vader, die jarenlang raadslid is geweest van de ChristenUnie en een van haar voorlopers, de RPF. Daarnaast zal hij worden ondersteund door diverse partijleden. Een van hen is Rob van Bennekom, die als fractiemedewerker een belangrijke bijdrage zal gaan leveren”. Reinier Cornet is de opvolger van de vorige week opgestapte Jeannette Bregman.”

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam