Home Regio Krimpenerwaard Dagbesteding Krimpenerwaard naar Parkrand in Krimpen aan den IJssel

Dagbesteding Krimpenerwaard naar Parkrand in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Vanaf 6 januari 2020 gaat Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard de buurtkamer Parkrand in Krimpen aan den IJssel bemensen. Zij gaan koffie schenken, een dagelijkse warme maaltijd koken en activiteiten organiseren voor bewoners. Stichting Dagbesteding en QuaWonen werken al langer naar grote tevredenheid samen.

Dagbesteding in buurtkamer Parkrand

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard wil mensen met een verstandelijke beperking zinvol en plezierig laten deelnemen in de maatschappij. Een doel dat QuaWonen van harte ondersteunt. In Krimpen aan den IJssel beheren mensen met een beperking al de buurtkamer van Prinsessenpark. De bewoners daar zijn heel enthousiast. Nu volgt dus het beheer van Parkrand. 

SDK: “Enorm veel zin om te beginnen”

Directeur Arjenne Timmer van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is blij met het nieuwe project. “We hebben enorm veel zin om van start te gaan. We willen het de bewoners naar de zin maken én samen met hen dingen ondernemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat óók buurtkamer Parkrand een succes zal worden. Gelukkig ben ik ook met de samenwerking met QuaWonen, een fijne en betrouwbare partner met wie we in meerdere projecten optrekken.”

Bewoner: “Hartstikke leuk”

Meneer De Zaaijer, bewoner: “Recent organiseerde Stichting Dagbesteding hier al een pannenkoekenmiddag. Dat was hartstikke leuk. Parkrand is soms best stil. Ik vind het goed dat Stichting Dagbesteding nieuwe activiteiten gaat organiseren. Hopelijk maken bewoners daar dankbaar gebruik van. Onze dochter heeft ook een beperking, zij werkt in Geerestein. Soms gaan we daar ’s middags eten. Dat kunnen we straks afwisselen met een maaltijd in Parkrand.”  

Interesse om mee te doen?

De SDK zal op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur aanwezig zijn in de buurtkamer Parkrand. Wie verstandelijk beperkt is en het leuk lijkt om hier dagbesteding te doen, kan Arjenne Timmer bellen via 06-28 68 24 64.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Pasen: digitaal paaseitjes zoeken op website Tiel Beweegt

Tiel - Ook met Pasen is het heel belangrijk om thuis te blijven. Maar hoe doen we dat dan met paaseitjes...

Reactie Grapperhaus en Bruls op naleving corona maatregelen

Nederland - Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls kijken samen terug op een relatief rustig verlopen weekend....

Verkoop nieuwbouw Molenweide online

Krimpen aan de Lek - Donderdag start de verkoop van de huizen op de nieuwbouw Molenweide in krimpen aan de Lek....

Dina-Perla Portnaar: B&B eigenaren zien massale inkomstenderving

Amsterdam - B&B eigenares Dina-Perla Portnaar ziet, net zoals alle overige collega's al haar geplaatste boekingen verdampen. 2020 zou nou juist...

“Vieze flikkers: opzouten!” Is dit het klimaat in Krimpen?

Krimpen aan den IJssel - Na publicatie van ons eerder artikel over de brief van de dominee van de Oud-Gereformeerde Gemeente...